Het personeel van DJS Hekwerken genoot op 3 en 4 januari van de Limburgse gastvrijheid in Valkenburg.
Het personeel van DJS Hekwerken genoot op 3 en 4 januari van de Limburgse gastvrijheid in Valkenburg.

DJS Hekwerken viert 25-jarig jubileum

  Zakelijk

Met een fietstocht door de grotten in Valkenburg, een spooktocht, een gezellig diner en een bezoek aan het casino is geproost op de toekomst van het bedrijf. Tijdens de onvervalste DJS Hekwerken quiz is met elkaar teruggekeken naar de mijlpalen uit het verleden.

Vuren Vader Hans en zoon Johan de Jong begonnen in 1995 vanuit hun woonhuis in Spijk met een bedrijf in hekwerken voor de agrarische sector. In de afgelopen 25 jaar is het onder leiding van Johan en zijn vrouw Sylvia uitgegroeid tot een bedrijf dat unieke maatwerk designpoorten maakt én in één dag plaats bij de klant. Inmiddels werken dertig medewerkers bij het bedrijf. DJS Hekwerken is sinds 2017 gevestigd in een gloednieuw pand aan de Hooglandseweg in Vuren, pal langs de A15. Het heeft daar de beschikking over verschillende werkplaatsen, een magazijn en kantoorruimtes, met het Experience Center als grote blikvanger.

Experience Center
In deze ultramoderne showroom kunnen klanten zich laten inspireren door een draai-, vouw- en schuifpoorten in verschillende stijlen: van modern tot klassiek en van staal tot hout. De poorten zijn voorzien van moderne elektronische bedieningstechnieken en er is keuze uit talloze opties, zoals een intercom, brievenbus en/of verlichting. Met de 3D-ontwerpmodule op de website stelt de klant zelf in zeven eenvoudige stappen een toegangspoort samen. "Ons Experience Center is ingericht met een speciale wand, waarop klanten een foto van hun woning of toegangssituatie kunnen projecteren. Aan dat beeld kunnen wij vervolgens het hek van hun keuze toevoegen, in passende proporties en perspectief. Hierdoor is het alsof klanten voor hun toekomstige nieuwe toegangspoort staan en dat maakt de keuze voor een hek in een bepaalde stijl een stuk eenvoudiger", aldus de trotse directeur.

In één dag geplaatst
DJS Hekwerken ontwerpt, fabriceert en monteert alle hekwerken volledig op maat en in eigen beheer. In de werkplaatsen in Vuren wordt daarvoor gelast, gestukadoord, gemetseld, getimmerd en sluiten elektriciens de benodigde bedrading aan. In circa tien weken is het ambachtelijk gemaakte hek klaar. "Wij leveren de poort compleet met fundering en elektrische bediening aan, zodat onze monteurs het binnen een dag op locatie kunnen plaatsen en aansluiten. Op die manier heeft de klant minimale zorgen en maximaal resultaat", vervolgt De Jong. "Om de toegang te beheersen bieden wij allerlei mogelijkheden, zoals een cijfercode, sleutelschakelaar, vingerscan of oplossingen via een persoonlijke app op een mobiel of tablet. Ook de communicatiemogelijkheden met hedendaagse intercomsystemen zijn legio. Zo bieden wij onze klanten een toegangspoort en veiligheid op maat."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden