Ledenraadslid Yvette Alders (links) overhandigt een cheque aan Corrie van Wijk.
Ledenraadslid Yvette Alders (links) overhandigt een cheque aan Corrie van Wijk. (Foto: Henk Bolt)

SamenLoop voor Hoop Neerijnen

  Sport

Neerijnen - Op 12 en 13 juni vindt in Neerijnen weer de SamenLoop voor Hoop plaats. Dat is een evenement voor iedereen die direct of indirect met kanker in aanraking is gekomen. 

Er wordt een wandelestafette georganiseerd met muziek en acties van deelnemende wandelaars die geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Op deze manier wordt wandelend ‘stilgestaan’ bij de ziekte en wordt het leven gevierd. Wandelaars in een team wisselen elkaar af tijdens de 24 uur durende estafette. Er is nog ruimte voor extra teams.

Doel is ook om veel geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Ledenraadslid van Rabobank West Betuwe Yvette Alders maakte uit het coöperatiefonds een bijdrage beschikbaar en overhandigde daarvoor een symbolische cheque aan Corrie van Wijk, die verantwoordelijk is voor de sponsorbijdragen. Een mooi voorbeeld dat volgens Corrie navolging verdient. Op dinsdag 24 maart vindt een informatieavond plaats in Schenkerij De Beurs, Marktplein 14 in Geldermalsen die begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom.

Wilt u ook mee wandelen of een financiële bijdrage leveren? Kijk dan op www.samenloopvoorhoop.nl en help mee om kanker de baas te worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden