Geen kans tegen koploper

  Sport

Geldermalsen - Op donderdagavond speelden de dames van GO’97 een uitwedstrijd tegen koploper Switch 2 in sporthal Welgelegen in Utrecht. 

In de eerste set konden de dames uit Geldermalsen de koploper verrassend goed bijhouden. Switch maakte in deze wedstrijd veel gebruik van de 3-meter aanval. Deze aanval was GO bij de tegenstanders in de competitie nog niet vaak tegengekomen. Maar omdat de aanvallen niet krachtig en geplaatst waren, was het niet lastig om de verdediging aan te passen. In het beslissende gedeelte van de set bleek Switch echter de sterkste en maakte een aantal belangrijke punten op een rij, waardoor GO de set met 25-18 verloor.

In de tweede en derde set werd Switch sterker aan het net en waren de aanvallen harder. Bij GO was de pass onvoldoende zuiver, waardoor er zelf weinig effectief aangevallen kon worden. Dit zorgde voor grote problemen en de sets eindigden in een 25-13 en 25-9 verlies. 

In de vierde set wist GO het niveau van het begin van de eerste set weer op te pakken. Maar ook in deze laatste set maakte Switch aan het eind de belangrijke punten: 25-20. 

Op vrijdag 6 maart spelen de dames een thuiswedstrijd tegen het tweede damesteam van Limes die op dit moment boven in de competitie meedraaien. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden