Heren GO'97 ongeslagen tegen sub-top

  Sport

Geldermalsen - Na de afgelopen weken de nummers twee en drie knap verslagen te hebben, kwam afgelopen vrijdag de nummer 4 (Shot uit Culemborg) op bezoek in Geldermalsen. Hoewel de thuisploeg een setje liet liggen, verspeelden ook de naaste belagers Boni en Switch in een onderling duel punten, dus doet GO alsnog goede zaken.

De 1e set was een gelijkopgaand foutenfestival, waarbij beide teams veel teveel (service-) fouten maakten. Shot trok met 23-25 de set naar zich toe en GO keek tegen een onnodige achterstand aan. Tijd voor coach Max Smidt om zijn ietwat gefrustreerde spelers weer in de juiste flow te krijgen en dat lukte in het vervolg van de wedstrijd redelijk goed.

Ook voor de aanwezige supporters waren de volgende sets veel leuker om te zien. Met achtereenvolgens 25-19, 25-16 en 25-19 kwam GO’97 nooit meer in gevaar, won af en toe mooie rally’s en sloot opnieuw een wedstrijd winnend af. Scheidsrechter Mike Smidt (inderdaad de kleinzoon van) moest met een gele kaart nog even corrigerend optreden tegen de iets te enthousiaste aanvoerder van Shot, in een verder overigens sportieve streekderby.

Zaterdag a.s. gaat GO op bezoek bij Jupiter in Oudewater dat op plaats 6 staat.

Meer berichten