Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker. (foto: Ab Donker)
Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker. (foto: Ab Donker) (Foto: Ab Donker)

Neerijnen loopt mee en staat stil bij kanker

  Sport

Neerijnen - SamenLoop voor Hoop is een evenement van het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Zo is er voor de derde keer een SamenLoop op het landgoed
Waardenburg/Neerijnen. Bij Huis Neerijnen lopen de deelnemers in teams een rondje. Ze lopen in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Je voelt: we doen dit samen. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd. Op de dinsdagen 11 februari en 19 mei 0m 20.00 uur is er een informatieavond in de Koeldert in Waardenburg! Meer info: neerijnen@samenloopvoorhoop.nl of facebook.com/samenloopvoorhoopneerijnen. Aanmelden kan via: samenloopvoorhoop.nl/neerijnen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden