Heren GO'97 doen goede zaken

  Sport

Geldermalsen / Buren - Voor koploper GO’97 wordt januari een belangrijke maand met achtereenvolgens wedstrijden tegen de huidige nummers twee, drie en vier. Afgelopen vrijdag kwam Switch uit Utrecht op bezoek in Geldermalsen. Tegen slechts twee tegenstanders werd in de eerste competitiehelft een set verloren en Switch was er hier één van. Ook deze keer lukte het de bezoekers om een set te pakken, maar loopt GO toch weer een paar punten verder uit.
Met Marcel Bakker op de plaats van de afwezige vaste spelverdeler Frank Wahl, kwam GO goed uit de startblokken. Met 25-17 werd de eerste set gewonnen. In de tweede set was het aantal eigen (service-) fouten bij de thuisploeg veel te groot en liep het met name aanvallend niet lekker. Switch wist beter druk te zetten en GO speelde meer tegen zichzelf dan tegen de tegenstander die deze set met 19-25 won.
Maar zoals eigenlijk het hele seizoen al, liet GO zich door deze tegenslag niet van de wijs brengen. In het vervolg van de wedstrijd keerde de rust terug, werden minder servicefouten gemaakt en werd duidelijk waarom GO’97 de terechte koploper is. Met 25-17 en 25-21 werd de wedstrijd uiteindelijk met 3-1 gewonnen en doet GO opnieuw erg goede zaken in de strijd om het kampioenschap. Maar eens kijken of dit volgende week op bezoek bij de nummer 3 Boni ook lukt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden