Dhr en mevr. Stoop met de ModD-organisatie
Dhr en mevr. Stoop met de ModD-organisatie (Foto: Casper Baghuis)

Ovatie voor concert Muziek op de Dijk

  Cultuur

Deil - Een staande ovatie voor de musici en mezzosopraan Rosina Fabius voor een prachtige vertolking van Vivaldi’s Vier Jaargetijden.

Rosina Fabius, prijswinnaar van het Internationaal Vocalisten Concours, betoverde de bezoekers in het Kerkje van Deil afgelopen zaterdagavond met meeslepende aria’s, tot nog grotere hoogten gebracht door vier jonge talentvolle violisten en professionele musici van het Cugnon Consort. De recent aangestelde burgemeester Servaas Stoop was deze avond met zijn vrouw te gast bij deze uitvoering van Muziek op de Dijk en was lovend over de voorstelling. Het was zijn eerste kennismaking met Muziek op de Dijk “een prachtig initiatief dat de inwoners van West-Betuwe de mogelijkheid biedt op een laagdrempelige manier kennis te maken met klassieke concerten van prachtig niveau.”, aldus Stoop.
Muziek op de Dijk was verheugd ook dit seizoen het Cugnon Consort weer op haar agenda te hebben. Het Consort is onderdeel van het Cugnon Project; een stichting met als doel jong muzikaal talent een podium te geven te midden van professionele musici. Niet voor niets was deze avond zo goed als uitverkocht!
Het volgende concert van Muziek op de Dijk vindt plaats op zondagmiddag 8 maart in de kerk van Enspijk. U kunt die middag genieten van het blazerskwartet Anemos Arts Ensemble. Op www.muziekopdedijk.nl leest u meer over dit concert en kunt u uw kaarten reserveren.
Wilt u op de hoogte blijven van de voorstellingen van Muziek op de Dijk? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via www.muziekopdedijk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden