T-jater in Heemtuin
T-jater in Heemtuin (Foto: )

Theatermiddag in Heemtuin

Geldermalsen - Toneelgroep T-jater viert na een turbulente periode, waarin veel niet door kon gaan, maar evenzoveel nieuwe dingen zijn ontstaan, in augustus de zomer! Op zaterdag 8 augustus organiseert Toneelgroep T-jater een zomerse theatermiddag. Deze middag, ‘LUCHT in De Theatertuin’, vindt plaats in de Heemtuin in Geldermalsen. Het is een middag vol met theater, film en spel, op anderhalve meter afstand van elkaar en midden in de natuur.

‘LUCHT in De Theatertuin’ start om 15:00 uur met een inloop en kennismaking. Vervolgens maken we vanaf 15:15 uur een eerste theaterwandeling door de Heemtuin. We beleven de Heemtuin door de ogen van ‘de vrouw in het rood’ die de bezoekers (in kleine groepjes) langs verschillende beeldende kunstwerkjes voert. Om 15:20 uur start de tweede ronde van de theaterwandeling. Daarnaast is er de mogelijkheid om doorlopend te kijken naar de korte videofilm LUCHT. Dit is één van de COVID-19-projecten die Toneelgroep T-jater in de afgelopen tijd heeft gerealiseerd. Om 16:00 uur is het tijd voor een leuke workshop improvisatietheater. Hierin kunnen de bezoekers even helemaal loskomen van hun denken en even heerlijk gek doen en vooral lachen. Vanaf 16:30 uur is er tenslotte alle gelegenheid om na te praten en te ontmoeten, onder het genot van een hapje en drankje.

De Heemtuin is voor Toneelgroep T-jater een nieuwe locatie in haar repertoire aan bijzondere speellocaties. Dat maakt van deze middag een unieke gelegenheid voor de bezoekers om niet alleen kennis te maken met de verrassende mogelijkheden van deze locatie, maar ook met theater en improvisatie. En natuurlijk letten we daarbij op elkaar: we zijn in de buitenlucht en we blijven op afstand. Deze theatermiddag is georganiseerd in het kader van de Culturele Zomer West Betuwe en is mede mogelijk gemaakt door de gemeente West Betuwe.

‘LUCHT in De Theatertuin’ is gratis toegankelijk en vindt plaats in de Heemtuin, op zaterdag 8 augustus 15.00 – 18.00 uur. Entree en parkeren via het hek via AH Achter ’t Veer of via Koppelsedijk (voorbij nummer 7). Voor meer informatie: 06 – 14 64 60 82.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden