Een van de opdrachten van de Dorpsquiz vorig jaar was het bakken van 'Het Geldermalsenaartje'. De deskundige jury proeft hier de resultaten.
Een van de opdrachten van de Dorpsquiz vorig jaar was het bakken van 'Het Geldermalsenaartje'. De deskundige jury proeft hier de resultaten. (Foto: )

Doe mee met de derde Dorpsquiz Geldermalsen

De voorbereidingen voor de derde Dorpsquiz Geldermalsen zijn in volle gang. Het uitgebreide quizboekje zal weer de basis van de Dorpsquiz zijn.

Geldermalsen - Hierin staan twintig vragencategorieën met bekende onderdelen als muziek, sport en nieuws, maar ook met nieuwe categorieën. Er zijn ook weer veel lokale partners die mee helpen aan de totstandkoming van de quiz, zoals verenigingen, de middenstand en de bibliotheek. Bij de Dorpsquiz beantwoorden inwoners van Geldermalsen en omstreken een avond lang in teams allerlei vragen en doen ze leuke opdrachten. Je kunt meedoen met bijvoorbeeld je vrienden, sportvereniging, familie, straat, collega’s. Het quizboekje wordt om 18.00 uur in Schenkerij De Beurs opgehaald en om 23.00 uur weer ingeleverd. Je mag alle middelen inzetten om de vragen te beantwoorden: internet, boeken, kranten, hulplijnen. De ervaring leert dat ongeveer vijftien tot twintig personen een goed aantal is.

De quiz vindt in principe plaats op zaterdagavond 10 oktober. Een maand van te voren wordt definitief besloten of het doorgaat. Kosten zijn 20 euro per team. Inschrijven kan tot 10 september via de website: www.dorpsquizgeldermalsen.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden