SV-Beesd zoekt hulptrainers

SV-Beesd zoekt hulptrainers

Beesd - Voorzitter Jeroen Verweij en trainster Charlotte Groeneveld doen een oproep aan iedereen die graag een of twee uur per week, onder leiding van een gediplomeerd trainer, mee les zouden willen geven aan een groep kinderen.

Naast deze hulp is de vereniging op zoek naar bevoegde trainers.

Er zijn al jeugdgroepen vanaf 3 jaar die gymnastiek en op eenvoudige manier turnen krijgen en selectie groepen die deelnemen aan onderlinge selectiewedstrijden.

Ook zijn groepen van 40+ en 60+ actief met gymnastiek.

Jeroen Verweij: “Corona heeft ook ons getroffen, maar gelukkig zijn de regels wat soepeler geworden. Toch hebben we een probleem wat misschien wel groter is. Wij zoeken mensen die zouden willen komen helpen, of graag zelf training zou willen gaan geven. Liefhebbers die eventueel een opleidingen willen volgen, daar is allemaal over te praten.”

Reddingboei

De nood is groot zeker nu Charlotte Groeneveld, die al vijf jaar trainingen geeft, voor haar toekomst stage moet gaan lopen in Limburg. Charlotte: “Het valt me zwaar, maar ik kan het echt niet meer. Een mens moet keuzes maken in het leven. Ik doe dit al vijf jaar en vind het geweldig werk. Ik gooi voor de vereniging een reddingsboei uit. Als er geen nieuwe mensen komen ben ik bang dat er groepen moeten worden opgeheven. Dus zegt ik, kom op mensen laat dit niet gebeuren.”

Loop gewoon binnen in de sporthal aan de Jeudelaan 2a, Beesd of mail naar: voorzitter@svb-beesd.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
 

Meeste reacties