even bijkletsen op de camping
even bijkletsen op de camping (Foto: Ben van den Berk)

Camping “de Heerlijckheyt” in Gellicum

Op Camping “de Heerlijckheyt” was het op 18 juli 2020 een gezellige drukte. 

Gellicum - Omdat heel veel mensen als gevolg van de Corona perikelen niet op vakantie gaan, werd er voor de inwoners van Gellicum een camping ingericht in de speeltuin en op de vliet midden in het dorp. Nu de richtlijnen van het RIVM wat versoepeld worden kon dit, rekening houdend met de 1,5 meter, georganiseerd worden.

Daarom heeft de stichting de Heerlijckheyt het initiatief genomen om met hulp van een aantal vrijwilligers een camping in te richten in de speeltuin en op de vliet. Voor de kinderen was er de mogelijkheid om spelletjes doen en omdat het goed weer was, waren er zwembadjes, waterglijbanen en waterpistolen. De volwassen brachten hun campingstoeltje en tafeltje mee en genoten van een bbq en een drankje en vooral van het gezellige praatje met hun dorpsgenoten

Het evenement begon om 16.00 uur. Er waren 80 volwassenen en 40 kinderen die zich op de camping verzameld hadden. Om 21.00 uur werd de camping gesloten en keerde iedereen weer naar huis. Terugkijkend op een supergezellige middag. Wellicht tot volgend jaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden