Gemeente West Betuwe werkt aan Mobiliteitsprogramma

Hoe zorgen we voor minder sluip- en vrachtverkeer in de kernen? Hoe maken we duurzame vormen van vervoer aantrekkelijker? En wat kan er beter aan de voorzieningen voor fietsers? 

Geldermalsen - De gemeente West Betuwe is benieuwd naar de mening van inwoners en organisaties. De input nemen we mee in het nieuwe Mobiliteitsprogramma. In dit programma komen concrete acties die de gemeente de komende jaren gaat uitvoeren. 

De gemeente West Betuwe werkt aan een nieuw Mobiliteitsprogramma voor de periode van 2021 tot 2025. Het adviesbureau Mobycon helpt de gemeente hierbij. Het programma is een vervolgstap op de Mobiliteitsvisie. De visie is in april van dit jaar vastgesteld. Het programma geeft op kortere termijn invulling aan de visie. Hierin staan concrete acties voor de komende jaren. Samen met inwoners, organisaties en partners stellen we het programma op.

Platform voor inwoners

Inwoners kunnen eenvoudig meepraten via een online platform. Ga hiervoor naar www.westbetuwe.nl/mobiliteitsprogramma. Op die pagina vinden zij de achtergrondinformatie en de Mobiliteitsvisie. Ook is het daar mogelijk om aan te melden voor het platform. Na het aanmelden ontvangen ze binnen één werkdag de inloggegevens. Tot 26 augustus staat het platform online.

Organisaties doen ook mee

Voor organisaties is er een ander platform. Dit is daar speciaal voor gemaakt. Organisaties ontvangen per e-mail de informatie om mee te doen. Heeft u geen e-mail ontvangen, maar wilt u wel meepraten? Neem dan contact op met mevrouw Babet Hendriks van Mobycon via b.hendriks@mobycon.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden