Ledenraadslid van Rabobank West Betuwe Judith de Gier overhandigt een cheque aan Stijn Brokx en Gabri Wijnakker van Welzijn West Betuwe.
Ledenraadslid van Rabobank West Betuwe Judith de Gier overhandigt een cheque aan Stijn Brokx en Gabri Wijnakker van Welzijn West Betuwe. (Foto: Rabobank West Betuwe)

Op Stap met een Hap

Ook deze zomer organiseert Welzijn West Betuwe weer een zomertoer. Onderdeel daarvan zijn wandeltochten in de omgeving, waarbij de deelnemers kunnen genieten van door jongeren gemaakte gezonde hapjes.

Geldermalsen - Het initiatief combineert de mogelijkheden van sociaal contact (heel belangrijk voor bijvoorbeeld ouderen die in de vakantieperiode vaker alleen zijn) met lichaamsbeweging én gezonde voeding. De hapjes worden door jongeren bereid en dat zorgt weer voor bewustwording van gezonde voeding én leuke contacten tussen jong en oud.

Om dit mede mogelijk te maken maakte ledenraadslid van Rabobank West Betuwe Judith de Gier, zelf o.a. kindergewichtsconsulent, een bijdrage beschikbaar uit het coöperatiefonds van de bank. Ze overhandigde de symbolische cheque tijdens de wandeltocht op 23 juli jl. aan Stijn Brokx, consulent Sport & Bewegen en cultuurcoach Gabri Wijnakker van Welzijn West Betuwe. Kijk voor meer informatie over dit initiatief op www.welzijnwestbetuwe.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden