St. Dorpshuis Meteren organiseert kinderfeest

Meteren - Door de Corona gaan er veel kinderen niet op vakantie en daarom heeft een groep vrijwilligers van het dorpshuis Meteren met leden van de voetbalvereniging MVV 58 besloten voor de kinderen van de groepen 1 t/m 4 en 5 t/m 8 een paar spannende dagen te organiseren. Onder de noemer 'Zomer kinderfeest' staat woensdag 5 augustus in het teken van 'Bingo". Om 14.00 uur voor de kleinere en om 18.30 uur zijn de grotere welkom. Natuurlijk zijn er geweldige prijzen te winnen. Vrijdag 7 augustus staat in het teken van de disco, van 14.00 tot 16.30 de jongeren en van 18.30 tot 21.00 uur de ouderen van groep 5 t/m 8. Deze dagen zijn in het dorpshuis van Meteren.

Sportveld MVV 58

Zaterdag 8 augustus van 13.30 tot 17.30 uur, wordt voor alle groepen het voetbalveld van MVV omgetoverd tot een groot kinderparadijs. Springkussens voor groot en klein. Tussendoor worden er allerlei spelletjes gedaan. De kosten zijn de eerste twee dagen vijf euro per kind en zaterdag zeven euro. Iedere dag inclusief limonade en lekkers.

Erica Bullee heeft de algehele leiding en zij zegt: " Ik vind het fijn als er gereserveerd wordt, dan weten we hoeveel kinderen er komen. Appen of bellen kan naar mij: 06 84387616 ook voor andere info. Mocht u denken ik wil graag mee helpen dan bent u van harte welkom, maar bel me even."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden