Vogelaar Vredehof nieuwe partner

“Als fruitketen hebben we de verantwoordelijkheid te zorgen voor de volgende generatie medewerkers."

Geldermalsen - ''Het fruitonderwijs is aan vernieuwing toe. Dat was de conclusie van de uitgevoerde bedrijfsleven en onderwijs intensief samenwerken met betrekking tot teelt, data en technologie binnen de fruitsector door de Fruit Tech Campus.

Gelegen in de fruitigste regio's van Nederland is Vogelaar Vredehof een familiebedrijf met haar wortels in de boomgaard zelf. Als internationaal handels en verpakkingsbedrijf en specialist in hardfruit zijn korte lijnen met de telers, sorteren, verpakken maar zeker ook kennis van de markt (marktanalyse, marketing, assortimentskeuze en concepten) de speerpunten van het bedrijf. Samengevat alles om hardfruit zoveel mogelijk toegevoegde waarde te geven. Kennis en het beschikken over de juiste mensen is hierbij essentieel, vandaar dat Vogelaar Vredehof zich aansluit bij de partners van de onlangs in Geldermalsen gestarte Fruit Tech Campus.

Kees Vogelaar (directeur): “Als fruitketen hebben we de verantwoordelijkheid te zorgen voor de volgende generatie medewerkers van onze leveranciers en pakstations en dienstverlening voor onze klanten. De (technische) innovaties volgen elkaar snel op. Samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven is een randvoorwaarde voor toekomstbestendig onderwijs”.

In de Fruit Tech Campus gaan Helicon mbo Geldermalsen met de teeltopleiding, en Aeres mbo/hbo met agritechniek-profie,l samen met partners uit het bedrijfsleven gezamenlijk de uitdaging aan om het onderwijs voor de fruitsector van de toekomst op te pakken.''

(tekst Fruit Tech Campus)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden