Concerten aan de Linge

Muziek op de Dijk komt vanaf 3 juli met een bijzonder initiatief; Muziek aan de Linge, een reeks buiten concerten. Op vier zomeravonden kunt u verschillende programma’s beluisteren.

Geldermalsen - Musici hebben het gemist te mogen spelen voor publiek, het is dan ook hoog tijd dat er weer concerten gegeven worden die u live kunt bezoeken. In de prachtige tuin van Lingedijk 92 liggend aan de Linge bent u van harte welkom met eigen stoel/kleedje/kussen en kunt u komen genieten van mooie muziek. U kunt ook vanuit  een boot/kano komen luisteren, geef dat wel even aan bij uw reservering.

Voor deze gelegenheden kunt u uw eigen drankje meenemen of u kunt via bij uw reservering een heerlijke fles wijn bestellen van het Betuws Wijndomein.

Op het programma werken van Beethoven, Dvorák, Brahms en Saint-Saëns - Schumann en Piazolla - De strijkkwartetten van Mendelssohn en een avond Franse Chansons. Voor alle concerten geldt een maximum aantal bezoekers, reserveer dus snel want vol= vol.

Een concertkaartje kost slechts €10! De overige concertdata zijn : 11 en 31 juli en 1 augustus. Voor programma en reserveren www.muziekopdedijk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden