'Herman Finkers' herhaald bij Lingefilm


Foto:

'Herman Finkers' herhaald bij Lingefilm

Deze week de laatste kans om Herman Finkers te zien in de film De beentjes van Sint-Hildegard. Extra voorstelling op donderdag 2 juli, 20 uur. Vrijdag 3 en zaterdag 4 juli om 20.30 uur staat de film Richard Jewell geprogrammeerd.

Geldermalsesn - De Beentjes van Sint-Hildegard Cabaretier Herman Finkers schreef een film waarin hijzelf de hoofdrol van Jan speelt. Het is deze keer geen woordgrappige schaterlachfilm geworden, maar een romantische relatiekomedie, met daarin de overdadige, zelfs verstikkende liefde waar Jan onder gebukt gaat. Door een pijnlijk incident komt hij in verzet.
Richard Jewell is het waargebeurde verhaal over beveiliger Richard Jewell, die tijdens de Olympische Spelen in Atlanta tijdig een rugzak met spijkerbom ontdekt. Slechts één dode valt te betreuren. Precies drie dagen lang is hij een held. Daarna geldt hij als potentiële dader. Waarna media en FBI zijn leven overhoophalen en alles tot in de kleinste details onderzoeken. Richard wordt verguisd bij het publiek, de pers, de FBI en de plaatselijke autoriteiten. Maar kloppen de aangehaalde bewijzen wel? Richard Jewell, held of terrorist?

Een goede tip is om tijdig te reserveren bij LingeFilm want het aantal plekken is beperkt in verband met de corona-maatregelen. Verder is er geen pauze!

Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur, zondagavond 20.00 uur en woensdagavond 20.00 uur. Entree € 8,00 / LingeFilm FanPas € 5,50. E-tickets via www.lingefilm.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden