Foto:

Stapelbakker vanaf 1 juni open

Per 1 juni 12.00 uur gaan de deuren weer open van restaurant de Stapelbakker en om dat te vieren trakteert de Stapelbakker tot en met 7 juni alle gasten op een welkomstdrankje. 

Beesd - Het team is er klaar voor en alle maatregelen zijn getroffen om gasten een veilig en fijn verblijf te bieden in het restaurant en op het grote terras. Wel geldt een aantal extra huisregels, opgesteld op basis van de richtlijnen van het RIVM.
Voor binnen in het restaurant geldt;

· Reserveren is verplicht; via de website (stapelbakker.nl), telefonisch (0345-618901) of bij de deur

· Bij aankomst wordt u ontvangen door een gastheer- of vrouw die u een aantal vragen stelt over uw gezondheid. Deze zal u vervolgens leiden naar uw tafel.

· Blijf thuis als u koorts heeft, verkouden bent of zich niet lekker voelt. 

· Wij werken met shifts*, zodat wij zoveel mogelijk gasten kunnen ontvangen

· Maximaal ontvangen wij 30 personen per shift

· Maximaal 4 personen per tafel (incl. kinderen/baby’s)

· Volg de instructies van onze medewerkers 

· Er zijn looproutes ingesteld, zodat u elkaar niet kruist, gelieve u daaraan te houden. 

· Betaal zoveel mogelijk contactloos

· Houd 1,5 meter afstand

Op het terras geldt:
geen maximum aantal personen;
gasten kunnen ook aan picknicktafels in het gras gaan zitten;
alle overige regels, zoals hierboven genoemd.

*Shifts:
· 11.30 – 13.00 uur (lunch)
· 13.30 – 15.00 uur (lunch)
· 15.00 – 16.30 uur (borrel)
· 16.30 – 18.30 uur (diner)
· 19.00 – 21.00 uur (diner)

Hygiënemaatregelen
Voor de veiligheid van medewerkers en gasten zullen extra hygiëne maatregelen strikt worden nageleefd. Medewerkers in de keuken zullen handschoenen dragen, alle medewerkers wassen elke 20 minuten hun handen en oppervlakken worden na elke shift worden gedesinfecteerd. De toiletten en handvatten van deuren zullen ook veelvuldig worden schoongemaakt.

Contactloos bestellen
Voor het opnemen van bestelling, gaat de Stapelbakker een speciale app gebruiken, waarmee via een smartphone de menukaart te zien is en ervan besteld kan worden. Medewerkers brengen de bestellingen naar een tussenstation, waar gasten hun drankjes en eten zelf ophalen. Voor diegenen die geen smartphone hebben, is er een menukaart waarop men de bestelling kan aankruisen.

Take-away
Het is en blijft mogelijk om eten te bestellen bij de Stapelbakker en dit af te halen, ook na 1 juni. Meer informatie over bestellen en het menu is te vinden op stapelbakker.nl.

Steun het landgoed
Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een 900 hectare groot familielandgoed in de Betuwe, waar je prachtig kunt wandelen en fietsen. Er zijn vijf locaties voor feesten en vergaderingen en een pannenkoekenhuis en een Landgoedwinkel met eigen producten, een bakkerij en een breed scala aan biologische producten. Het landgoed heeft zo’n 200 mensen in dienst. De inkomsten zijn met de Corona crisis sterk teruggelopen, terwijl de kosten hoog blijven, ondanks de tegemoetkoming van de overheid. Het landgoed kan alle steun daarom heel goed gebruiken in deze tijd!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden