Foto:

Buitenyoga in Hellouw

Hellouw: Vanaf donderdag 4 juni starten de buitenyogalessen van By van Nature in Hellouw. 

Deze lessen zijn in extra kleine groepjes en volgens de RIVM richtlijnen. De yogales wordt verzorgd door By van Nature in Hellouw (gelegen tussen Herwijnen en Haaften). De Buitenyoga vindt plaats in een prachtig landelijk gelegen tuin.
Met je voeten in het gras(of op een matje), met een glimlach naar de zon gericht naar een weiland met prachtige paarden - heerlijke yogaoefeningen beoefenen, ook geschikt voor beginners!De hatha-yogaoefeningen zijn mild en zacht, soms met een knipoog naar Mindfulness. Het wordt daarom ook wel Mindful Yoga genoemd.

Bewust ontspannen met je ademhaling, prettige losmaak - en balansoefeningen, stilzit/meditatie en heerlijk relaxen met een liggende eindontspanning.Buitenyoga is ervoor iedereen, ook voor jou!Voor volwassenen - alle leeftijden, slank of een maatje meer, valide of invalide.
Heeft u bepaalde gezondheidsklachten als reuma, rugklachten,... de oefeningen kunnen worden aangepast op een wijze dat ook je prettig kunt bewegen en ontspannen. De Buitenyoga bestaat uit 6 yogalessen voor € 60,-. Alle materialen zijn aanwezig en u ontvangt een fleecedeken voor over de buiten yogamat. De buitenlessen zijn volgens deRIVM-richtlijnen. Lees voor praktische informatie de button COVID 19 op de website.Meer informatie bij Laura van der Pol tel. 06-17755533 of per E-mail: info@byvannature.nlInschrijven of meer informatie over het cursusaanbod van By van Nature kan door een bezoekje te brengen aan www.byvannature.nl.

Tijd: 19.30 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden