Foto:

Zangwandeling Betuwse Buitenzang

Op zaterdag 6 juni is er in Ophemert vanaf 14.30 uur de Zangwandeling Betuwse Buitenzang: wandelen en zingen in de Betuwe.

Ophemert - Zingen is gezond! En wat is er fijner dan om te zingen in een gezonde omgeving. Gonnie van Heugten, zangeres en zangpedagoge,  organiseert zangwandelingen ‘Betuwse Buitenzang’. Tijdens een zangwandeling in de natuur ontdek je hoe fijn het is om samen te zingen, je vrij te voelen om te bewegen en klank te maken, om te ademen en om te luisteren naar de geluiden om je heen en mee te deinen op de stem van de natuur. Samen brengen we eenvoudige liederen tot klinken, luisteren naar gedichten over de natuur en ervaren tegelijkertijd het prachtige landschap om ons heen.
Van harte welkom, jong en oud, met of zonder zangervaring, en geniet!

Voorbehoud en maatregelen
De zangwandeling van zaterdag 6 juni a.s. is nog onder voorbehoud. De wandeling gaat alleen door als de Corona maatregelen in juni het toelaten. Blijf thuis bij (milde) gezondheidsklachten. In de buitenlucht is het mogelijk om op gezonde afstand van elkaar te blijven. Wij hanteren tijdens het wandelen en zingen een afstand van minimaal 2,5 meter tot elkaar. Het is belangrijk om deze ruimte goed in acht te nemen tijdens de zangwandeling.

Programma Zangwandeling Betuwse Buitenzang
14.30 uur verzamelen met koffie & thee en koek
15.00 uur start van de zangwandeling
16.30 uur terugkomst

Locatie en datum
De eerstvolgende Zangwandeling Betuwse Buitenzang is op
zaterdagmiddag 6 juni 2020 om 14.30 uur.
Locatie: Ophemert (bij Tiel)
Startpunt: Parkeerplaats Waalbandijk 33, 4061 AL Ophemert

Kosten deelname: €10,
Tip: Zorg voor goede wandelschoenen, (warme) kleding, iets om op te zitten (stof/plastic) en eventueel een paraplu. Bij slecht weer gaat de zangwandeling niet door. Daar wordt tijdig een bericht over gestuurd.

Aanmelden
Voor aanmelden of meer informatie zie de website www.gonnievanheugten.com
https://gonnievanheugten.com/zangatelier/betuwse-buitenzang/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden