Geen collectebussen dit jaar
Geen collectebussen dit jaar (Foto: ZOA)

ZOA collecte volledig online

Geldermalsen en Meteren - ZOA heeft besloten om de collecteweek die eind maart gehouden zou worden niet in de gebruikelijke vorm door te laten gaan vanwege de opmars van het coronavirus. Collectanten gaan niet met de collectebus langs de deuren. Als gevolg daarvan komt de hulp die ZOA kan bieden aan slachtoffers van oorlogen en rampen onder druk te staan. Om dit te voorkomen zal de collecte die begint in de week van 23 maart, volledig online plaatsvinden.

Hulp ter plekke

Aline van den Brink en Christine Sterrenburg organiseren de collecteweek in Geldermalsen en Meteren: ‘We willen onze verantwoordelijkheid nemen voor de collectanten en de mensen aan de deur. Langs de deuren gaan is geen optie. Maar tegelijk willen we er zijn voor mensen die door een oorlog of een natuurramp alles zijn kwijt geraakt! Ik hoop daarom dat ook mensen in Meteren en Geldermalsen online een donatie zullen doen. Een deel van onze collectanten maakt daarvoor een online collectebus aan, maar geven kan ook via SMS en via de website van ZOA.’

Donatie online

Vorig jaar haalden we 2362,98 euro op. De opbrengst van de collecte is van groot belang. Met deze donaties kan ZOA in noodsituaties snel te hulp schieten en mannen, vrouwen en kinderen in oorlog-, en rampgebieden ondersteunen.

Steun deze mensen in nood, help mee op zoa.nl/doneren of sms ‘ZOA’ naar 4333 (eenmalig €3,00).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden