Foto: Sarine

Geslaagd jaarconcert D.E.

Heukelum - Fanfarecorps "Door Eensgezindheid" uit Heukelum hield 15 februari haar traditionele Jaarconcert. Voor een volle zaal werd het een avond vol hoogtepunten.

De avond werd geopend met de mars 'Line Up', waarbij zowel de slagwerkgroep als de fanfare speelden. Na het openingswoord van voorzitter Niko de Ruiter was het de beurt aan de slagwerkgroep. Zij speelden onder leiding van Luuk van Rossum onder andere 'Eleni'. Een mooi stuk, aangevuld met twee saxofonisten.

Na de pauze was het de beurt aan de fanfare. Zij stonden onder leiding van Dick Jan Veerbeek. Er werd een gevarieerd programma gespeeld. Van zware concertwerken als 'Power of the Megatsunami' tot bekende nummers als 'Love Shine a light'. De avond werd geëindigd door nog een gezamenlijk nummer, namelijk 'God only knows', beter bekend als de slottune van de kerst afleveringen van 'All you need is love'.

Jubilarissen

Ook dit jaar waren er weer meerdere jubilarissen. 7 trouwe leden hebben het speldje voor 5 jaar lidmaatschap mogen ontvangen. Sarine Donga werd 12,5 jaar geleden lid van 'Door Eensgezindheid'. Buiten deze mooie jubilarissen is ook Hans van Roon in het zonnetje gezet. Nadat hij jaren lang lid is geweest bij de slagwerkgroep is hij daar onlangs mee gestopt. Dit wil niet zeggen dat hij de muziek helemaal los kan laten, integendeel zelfs! Hij is nog altijd de tambour-maître van D.E. en doet nog steeds veel voor ons achter de schermen. Mede hierom hebben wij Hans van Roon op het jaarconcert tot erelid benoemd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden