Foto:

Heibel in hofte was een succes

Haaften - Zaterdag 8 februari was er Heibel in Hofte in De Burcht van Haeften. De broers Sjoerd en Guus Boom organiseerden in samenwerking met De Burcht een avond live-muziek met jong talent. Daarna trad de band Arbour Jam op, Status Quo 4-ever volgde en Niks aan de Zeis sloot de avond. Het was een druk bezochte avond met meer dan 320 bezoekers in alle leeftijdscategorieen.

Talents@Haaften We beginnen de avond met lokaal talent! Kan jij zingen, dansen, of bespeel je een instrument? Laat het zien op het podium! Aanmelden kan bij Sjoerd Boom: sjoerdboom@msn.com. Arbour Jam Deze band, met muzikanten uit Haaften en omstreken, speelt van alles wat. Van ABBA tot Toto, van Queen tot Shakira, het komt allemaal voorbij. Feest gegarandeerd! Status Quo Forever Status Quo Forever is in 2017 opgericht en bestaat uit 4 muzikanten met jarenlange ervaring, waaronder onze eigen Haaftenaar Sjoerd Boom .

Inmiddels heeft Status Quo Forever al vele optredens achter de rug. Live speelt de band vol overgave en energie de echte Quo klassiekers; Whatever You Want, Rocking All Over The World en Down Down komen allemaal voorbij! Niks aan de Zeis Of het nu gaat om nederpop, boerenrock, gouwe ouwe klassiekers of nummertjes op aanvraag: wij maken er altijd een feestje van. Inmiddels zijn we al zo’n drie jaar actief, en we zijn nog zeker niet van plan om te gaan stoppen! Van grapje in de tent, tot inmiddels een serieuze band… Inmiddels telt onze band zes enthousiaste leden (Met Haaftenaar Guus Boom op gitaar). Naast onze boerennuchterheid, en het drinken van een (paar) biertje(s), vinden wij het simpelweg super om muziek te maken. Het enige wat we dan nog nodig hebben is een enthousiast publiek… toch?

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden