Chauffeur Tafeltje Dekje
Chauffeur Tafeltje Dekje (Foto: Welzijn West Betuwe)

Gezocht chauffeurs Tafeltje Dekje regio Haaften

Haaften - Welzijn West Betuwe zoekt dringend nieuwe vrijwillige chauffeurs die warme maaltijden bezorgen bij ouderen en alleenstaanden in de regio Haaften. Er zijn een aantal chauffeurs noodgedwongen gestopt met bezorgen, waardoor de planning onder druk komt te staan. Heeft u zin en tijd om maaltijden te bezorgen en daarmee kwetsbare inwoners blij te maken? Meld u dan aan als vrijwillige chauffeur bij tafeltje dekje.

Het is leuk en dankbaar werk. Mensen zijn vaak blij om de chauffeur te zien! Het is voor de meesten hét moment van de dag waar ze naar uit kijken. Bij sommige afnemers helpt de chauffeur mee met het uitpakken van de maaltijd en met anderen is er een praatje.

Werkzaamheden

Chauffeurs worden ongeveer 5 keer per jaar ingeroosterd en rijden dan van zaterdag t/m vrijdag van circa 11.00 uur tot 12.45 uur. Kunt u een halve week rijden, dan is dat bespreekbaar.

De warme maaltijden worden bereid door Wittenbergzorg. Hier worden maaltijden opgehaald en vervolgens bezorgd aan zo’n 12-13 deelnemers. In Haaften rijden altijd twee chauffeurs. Onderling maken de chauffeurs afspraken over de te bezorgen adressen.

Interesse/meer informatie

Op de vacaturebank van Welzijn West Betuwe www.welzijnwestbetuwe.nl/vacatures/ is de vacature ‘Chauffeurs voor Tafeltje Dekje’ te vinden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Welzijn West Betuwe via 0418-652371 en vraag naar Hetty van Oord.

Meer berichten