Lidy en Jan met De Heer Dick Hol, de laatste patiënt van Vermeltfoort Fysiozorg, op 31-12-2019.
Lidy en Jan met De Heer Dick Hol, de laatste patiënt van Vermeltfoort Fysiozorg, op 31-12-2019. (Foto: )

Van Vermeltfoort Fysiozorg naar Bastion Fysio & Fit

Geldermalsen - Per 01-01-2020 hebben Lidy en Jan Vermeltfoort hun fysiotherapiepraktijk "Vermeltfoort Fysiozorg" overgedragen aan hun gewaardeerde en enthousiaste medewerker Rein Bastiaanse. Rein zet de praktijk voort op hetzelfde adres, met hetzelfde telefoonnummer en met dezelfde deskundige medewerkers. Lidy en Jan werken nog een jaartje door bij: Bastion Fysio & Fit.

Het grote voordeel van Rein als de "nieuwe eigenaar" is de bekendheid bij de medewerkers, bij de patiënten, bij de collegae en bij de verwijzers. Het is altijd de ambitie van Rein geweest om een eigen praktijk te hebben. Op deze manier komen alle wensen mooi bij elkaar. Een ideale gelegenheid voor Lidy en Jan om geleidelijk af te bouwen, een uitgesproken kans voor Rein om zijn ambities waar te maken.

Lidy en Jan realiseren zich heel goed dat de geleidelijke groei van de praktijk naar uiteindelijk het schitterende pand op De Chamotte 4 in Geldermalsen, vooral te danken is aan de enthousiaste en deskundige inzet van de medewerkers, de samenwerking met collegae en verwijzers en het vertrouwen van de patiënten. Waarvoor heel hartelijk dank!

We hebben er alle vertrouwen in dat u bij Bastion Fysio & Fit letterlijk en figuurlijk in goede handen bent!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden