Live muziek in Burcht van Haeften

Haaften - Na het grote succes vorig jaar organiseren de broers Sjoerd en Guus Boom wederom het muzikale evenement 'Heibel in Hofte', ditmaal op zaterdag 8 februari vanaf 20:00 uur. Zij doen dit in samenwerking met de Burcht van Haeften en er staan drie bands op het programma. Ook lokale talenten krijgen een podium om te laten horen en zien wat zij kunnen. Het belooft een fantastische avond te worden; vorig jaar werd het evenement bezocht door ruim 250 bezoekers!

Het programma:

Talent@Haaften
De avond begint met lokaal talent! Iedereen, jong en oud, die kan zingen, dansen of een instrument bespelen komt in aanmerking voor een plaats op het podium. Aanmelden kan bij Sjoerd Boom: sjoerdboom@msn.com.
Arbour Jam
Deze band, met muzikanten uit Haaften en omstreken, speelt van alles wat. Van ABBA tot Toto, van Queen tot Shakira, het komt allemaal voorbij. Feest gegarandeerd!
Status Quo Forever
Status Quo Forever bestaat ondertussen 3 jaar, en speelt vol overgave en energie de echte Quo klassiekers; Whatever You Want, Rocking All Over The World en Down Down komen allemaal voorbij!
Niks Aan De Zeis
Of het nu gaat om nederpop, boerenrock, gouwe ouwe klassiekers of nummertjes op aanvraag: Niks Aan De Zeis maakt er altijd een feestje van. Van grapje in de tent, tot inmiddels een serieuze band… Naast de boerennuchterheid, en het drinken van een (paar) biertje(s), vindt de band het simpelweg super om muziek te maken.

Locatie: Burcht van Haeften, Vredeplein 1, 4175 HA Haaften
Datum: zaterdag 8 februari 2020
Zaal open: 19:30 uur. Aanvang: 20:00 uur
Kaarten € 10,- verkrijgbaar aan de deur
Talenten voor Talent@Haaften kunnen zich aanmelden kan bij Sjoerd Boom: sjoerdboom@msn.com.

 

Meer berichten