Het verleden en de toekomst bij Lingefilm

lms voor fijnproevers deze week bij LingeFilm! De Spaanse film Dolor y gloria op vrijdag 13 december (20:30 uur) en op woensdag 18 december (20:00 uur). Dit is de nieuwste film van regisseur Pedro Almodovar met rollen voor Antonio Banderas en Penelope Cruz. Het verhaal gaat over een filmregisseur die terugblikt op zijn verleden. Documentaire The biggest little farm over een duurzame boerderij staat geprogrammeerd voor zaterdagavond 14 december (20:30 uur). Voor deze FILM+MAALTIJD zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Kom en geniet van een vegetarische maaltijd bereid met lokale heerlijkheden. Ook te zien op zondagavond 15 december (20:00 uur).

Dolor y gloria gaat over de filmregisseur Salvador Mallo. Acteur Banderas speelt de hoofdrol en Cruz speelt zijn moeder. Salvador kijkt terug op zijn jeugd, zijn carriere en zijn verbroken relaties. Dit is nodig om het verleden te kunnen accepteren en zo verder te kunnen komen in de toekomst.

The biggest little farm is een inspirerende documentaire over de droom van John en Molly om een duurzame boerderij op te zetten. In tegenstelling tot de meeste mensen voegen zij de daad bij het woord en schaffen een stuk grond aan. Een grote bosbrand, coyotes die hun kippen doden en slakken een bedreiging vormen voor hun citroenbomen. Ondanks vele tegenslagen houdt het stel de moed erin. Wie weet inspireert hun aanpak u zelf wel tot het runnen van een duurzame boerderij!

Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur, zondagavond 20.00 uur en woensdagavond 20.00 uur. Entree € 8,00 / LingeFilm FanPas € 5,50.

Entree € 6,50 / LingeFilm FanPas € 4,00. FILM+MAALTIJD € 16,50/ 4 gangen.

E-tickets via www.lingefilm.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden