Wethouder Rutger van Stappershoef samen met collega's Ernst Wolf en Adrie van Staveren die het bankje plaatsen.
Wethouder Rutger van Stappershoef samen met collega's Ernst Wolf en Adrie van Staveren die het bankje plaatsen. (Foto: Hans Wennekes)

Rhenoijsche Klompenpad bankje rijker!

Rhenoy – Samen met collega’s Ernst Wolf en Arie van Staveren legde wethouder Rutger van Stappershoef, met recreatie en toerisme in de portefeuille, dinsdagmorgen vroeg de laatste hand aan het plaatsen van een bankje. Wandelaars van het Rhenoijsche Klompenpad hadden via het gastenboek van het pad de wens van een extra bankje te kennen gegeven.

Aangemoedigd door deze wens hadden vrijwilligers van het pad een verzoek ingediend bij de nieuwe gemeente West Betuwe. Mede dankzij de medewerking van verantwoordelijk ambtenaar Adri Damsteeg kregen de vrijwilligers groen licht voor het plaatsen van een bankje.

Ondanks de drukte die door de samenvoeging van de nieuwe gemeente West Betuwe was ontstaan kon vandaag de wens van de wandelaars in vervulling gaan. “Het bankje staat op één van de mooiste plekjes van ons mooie Klompenpad”, aldus de enthousiaste vrijwilliger Hans Wennekes, “zeker op een morgen als deze met een mooie opkomende zon en laaghangende mist over het meertje!”.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden