JCI Lek en Linge overhandigt cheque aan Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker
JCI Lek en Linge overhandigt cheque aan Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (Foto: Iris Spaink)

JCI Lek en Linge steunt 'KanjerKetting' met 750 euro

Woensdagavond 27 november werd voor de tweede maal de JCI Lek en Linge Schietavond georganiseerd. Deelnemers kregen een introductie in de schietsport bij vereniging De Rommert in Andel. Met hun deelname brachten zij een cheque van 750 euro bijeen. Deze werd die avond uitgereikt aan de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK).

Mieke Spaink, coördinator persoonlijke contacten bij de VOKK, nam de cheque in ontvangst. “Wij zijn erg dankbaar voor dit mooie bedrag”, bedankte Mieke de aanwezigen. De avond is georganiseerd door JCI Lek en Linge. “We zijn trots dat ook dit jaar de avond zo’n groot succes was”, aldus Corné van den Oever, lid van JCI. Onder begeleiding van vrijwilligers van de schietvereniging konden bijna 90 deelnemers proeven van de eerste beginselen van de schietsport.

Vereniging Ouderen, Kinderen en Kanker

Mieke vertelde die avond meer over de vereniging, die als missie heeft het steunen en begeleiden van gezinnen met een kind met kanker. De vereniging brengt ook de ‘KanjerKetting’ uit. Deze ketting is een systeem dat bestaat uit kralen. Elke KanjerKraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Kinderen kunnen de kralen aan een ketting sparen en zo vertelt de KanjerKetting hun verhaal.

JCI Lek en Linge

Vereniging JCI Lek en Linge is een groep jonge, ambitieuze ondernemende mensen in de leeftijd tot 40 jaar die wonen of werken in de regio rondom Geldermalsen en Culemborg. Zij willen zich persoonlijk ontwikkelen, hun netwerk uitbouwen en een bijdrage leveren aan positieve verandering in de samenleving door bij te dragen aan goede doelen. JCI Lek en Linge maakt deel uit van JCI Nederland (voorheen Junior Kamer), een wereldwijd opererende organisatie. Regionale ’kamers’ organiseren ieder jaar een aantal fondswervingprojecten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden