Gertjan Lagerweij van Lagerweij Eieren ontving uit handen van Richard de Bruin, directeur RBT Rivierenland (een van de initiatiefnemers van Betuws Best) het certificaat.
Gertjan Lagerweij van Lagerweij Eieren ontving uit handen van Richard de Bruin, directeur RBT Rivierenland (een van de initiatiefnemers van Betuws Best) het certificaat. (Foto: )

Lagerweij Eieren inzake officieel partner van Betuws Best

Op dinsdag 26 november heeft Lagerweij Eieren in Buurmalsen het certificaat ontvangen als partner van Betuws Best. Betuws Best is een streekmerk dat garandeert dat een product echt uit de Betuwe komt.

Buurmalsen - Dat betekent dat het in de Betuwe is geteeld, gekweekt of is geproduceerd met Betuwse grondstoffen. Naast diverse soorten kakelverse eieren levert Lagerweij ook verschillende soorten streekproducten, zoals jam, groente, fruit en eigen Betuwse Scharrelroom. Deze ambachtelijke producten worden rechtstreeks bij telers uit de omgeving gekocht. Hierdoor is er een breed en uniek assortiment ambachtelijke streekproducten beschikbaar in de boerderijwinkel. Binnenkort liggen daar ook de herkenbare producten van Betuws Best in het schap. Bij Lagerweij in Buurmalsen kun je terecht voor eerlijke streekproducten uit de Betuwe.

Gertjan Lagerweij: ''Ik doe mee aan Betuws Best omdat dit beeldmerk kwaliteit uitstraalt en dat vinden consumenten belangrijk. Door ons aan te sluiten bij 'Betuws Best' kunnen wij de streekproducten bij een nog groter publiek bekend maken.''

Het streekmerk Betuwe Best is als paraplulabel ontwikkeld vanuit het POP3 project Lekker Lokaal Rivierenland in 2019. Betuws Best richt zich op het versterken en verduurzamen van de economie in de Betuwe door de ontwikkeling en lokale afzet van streekeigen producten te bevorderen. Betuws Best neemt promotie-initiatieven om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen om het vermarkten van Betuws Best gecertificeerde producten en diensten te verbeteren. Voor meer info: www.betuwsbest.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden