Foto: Pr

West Betuwe zet ondernemers in het zonnetje

West Betuwe - Vrijdag 15 november zette de gemeente West Betuwe een zestal nieuwe ondernemers in het zonnetje. Wethouder Ed Goossens en accountmanager bedrijven Ludolf van Lith bezochten de bedrijven in het kader van de Dag van de Ondernemer.

De wethouder sprak zijn waardering uit voor hun inzet en bijdrage. Ook overhandigde hij een aantal goed gevulde fruitkisten met appels en peren. Goossens: "Deze bijzondere dag staat in het teken van ondernemers. Ik spreek mijn waardering uit voor hun dagelijkse inzet. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan de lokale economie en werkgelegenheid. Voor ons zijn ze van grote waarde en een onmisbare partner. Dat geldt niet alleen voor de bedrijven die we bezochten, maar natuurlijk voor alle ondernemers in onze gemeente."

Nieuwe bedrijven
In totaal bezocht de wethouder zes organisaties. Zij werden hiervoor speciaal geselecteerd. De actie richt zich namelijk op relatief nieuwe ondernemingen. Het gaat om Vakgarage Van der Klij, ALD Automotive, Pippel Bramen Bio B.V., Spare Ribs Express, Mondium B.V. en Key-Factor. Ed Goossens licht toe: "Het starten van een bedrijf is een uitdaging en hard werken. Daar is iedere dag veel doorzettingsvermogen en lef voor nodig. Een bedankje in deze vorm is dan ook op z'n plaats. Wij zijn trots op 'onze' West Betuwse ondernemers!"

Dag van de Ondernemer
Deze speciale dag is een initiatief van MKB-Nederland. Jaarlijks bedanken gemeenten ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen. Tevens vieren we het ondernemerschap. Zij verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Sinds 2016 is het elke derde vrijdag van november de Dag van de Ondernemer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden