Tutti Frutti
Tutti Frutti (Fred Dekker Fotofinish)

Tutti Frutti jubileumconcert 'Dit kan dus écht niet meer!'

Op zaterdagavond 9 en zondagmiddag 10 november hebben ruim 300 belangstellenden de twee jubileumconcerten van pop- en musicalkoor Tutti Frutti uit West Betuwe bijgewoond. Het koor bestaat dit jaar twintig jaar.

Geldermalsen - Het publiek werd voor de pauze getrakteerd op negen nummers, waaronder ‘Fight song’, ‘Sorry’ en ‘When we were young’ en na de pauze passeerden onder andere ‘When I’m sixty four’, ‘Les feuilles mortes’, ‘Memories’ en ‘Omarm me’ de revue. Ook aan de kleding is veel aandacht besteed: roze, blauwe en paarse kleuren die in verschillende variaties bij een aantal koorleden dus écht niet meer konden, een ware strandoutfit én het koor volledig verkleed als ‘bejaarden’ compleet met wandelstokken en rollators. Bij ieder nummer werd een andere plaats of pose op het toneel aangenomen, werd er veel bewogen en zo was er zelfs een waar ‘rollatorballet’!
Mooie, passende beelden op de achtergrond maakten het plaatje compleet.

Voor de pauze speelden drie leden van toneelgroep Elckerlyc uit Geldermalsen een paar bestuursleden van het koor die vergaderden over de vraag of het koor niet te oud wordt voor al die beweging en kwam zo de titel van het concert tot uiting, en na de pauze werd er een echte bingo gespeeld met het publiek en de ‘oudjes’.

Toen bij ‘Don’t stop me now’ de bejaardenkleding spontaan uitvloog, was de conclusie duidelijk: een koor houdt je jong, dus op naar de volgende twintig jaar!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden