Burgemeester Keereweer tijdens Het Nationaal Schoolontbijt met de leerlingen van de Eben Haezerschool uit Waardenburg.
Burgemeester Keereweer tijdens Het Nationaal Schoolontbijt met de leerlingen van de Eben Haezerschool uit Waardenburg. (Foto: )

Neem de tijd voor je ontbijt

De leerlingen van de Eben Haezerschool uit Waardenburg waren uitgenodigd om met burgemeester Keereweer te ontbijten. Op tal van scholen wordt in de week van Het Nationaal Schoolontbijt stil gestaan vooral goed te ontbijten. Keereweer :"Dat we samen ontbijten is niet voor iedereen weggelegd. Veel kinderen op de wereld hebben helemaal geen eten of ouders kunnen het niet betalen." Na het ontbijt mochten Wesley en Jennita een cheque in ontvangst nemen die bestemt is voor de Stichting Het Vergeten Kind. Anna van Tuyl en Sanne Verweij vonden het geweldig.

Waardenburg - Anna: "Het is gezellig, maar niet gemakkelijk eten die broodjes, want de messen zijn niet erg scherp." Directeur, meester Bor: Ik ben blij dit met de kinderen mee te mogen maken. Zo maken ze de burgemeester ook eens mee." Het ging de burgemeester goed af, je kon zien dat hij gewend is met kinderen om te gaan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden