Bert Jacobs. Al jarenlang houdt SRC iedereen op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio via radio en kabelkrant en het uitzenden van grote evenementen.
Bert Jacobs. Al jarenlang houdt SRC iedereen op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio via radio en kabelkrant en het uitzenden van grote evenementen. (Foto: SRC TV)

Nieuw TV-programma voor Rivierenland op SRC TV

Vanaf zondag 10 november wordt op SRC TV elke week SRC TV Magazine uitgezonden. Al jarenlang houdt SRC iedereen op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio via radio en kabelkrant en het uitzenden van grote evenementen. Vanaf aanstaande zondag wordt aan die informatiestroom een wekelijks TV-programma toegevoegd.

Culemborg - SRC TV magazine is een programma waar human interest, cultuur, sport en politiek centraal staan. Elke week komen leuke onderwerpen aan bod uit onder andere de gemeenten Vijfheerenlanden, West-Betuwe, Buren en Culemborg. De presentatie ligt in handen van Carolien Krouwel; de politieke bijdragen worden verzorgd door verslaggever Ebbo de Jong. De eerste uitzendingen komen uit de studio van SRC aan het Stationsplein in Culemborg, maar in de toekomst wordt het programma ook opgenomen op locatie.

Wie een leuk onderwerp heeft en dit onder de aandacht wil brengen bij de kijkers in het Rivierenland kan dit laten weten via carolien@src.fm. Het programma SRC TV Magazine is elke zondagmorgen te zien om 11.00 uur. Kijk voor de tijden van de herhalingen op www.src.fm. SRC TV is in een groot deel van het Rivierenland te ontvangen via o.a. Ziggo, KPN en vele andere providers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden