Muziekgroep en VBF's Got Talent. (foto: Claudia van Mersbergen)
Muziekgroep en VBF's Got Talent. (foto: Claudia van Mersbergen) (Foto: Claudia van Mersbergen)

Twee mooie dagen met steun van vele vrijwilligers

Het waren weer twee volle, maar geweldige dagen, de donderdag en vrijdag in de herfstvakantie. Ook dit jaar vond het VakantieBijbelFeest (VBF) weer in De Pluk en de tent ernaast plaats.

Geldermalsen - Het VBF is bezocht door ruim 150 kinderen en bijna 20 tieners. Het thema was ‘SchatRijk!’. Door het meezingen met de fantastisch muziekgroep en de sketch met Bram en Britt werd een link gelegd naar de Bijbelverhalen. Donderdag werd verteld over de schepping, die God zo geweldig mooi gemaakt heeft, waarin Hij ons ontelbare schatten heeft gegeven. Vrijdag werd verteld dat we ook schatten aan Jezus mogen geven, zoals de vrouw die haar dure kruikje zalf over Jezus voeten goot. In onder- en middenbouw werd er geknutseld, o.a. met hout en werden er schatten ontdekt in oude apparaten. De bovenbouw heeft o.a. een speurtocht gedaan. Donderdagmiddag waren er spellen en bingo en vrijdagmiddag theater. Deelnemers VBF’s Got Talent bespeelden dit jaar allemaal een blaasinstrument wat samen met de muziekgroep erg mooi klonk.

Het bestuur kijkt dankbaar terug op twee mooie dagen, die met steun van vele vrijwilligers, sponsoren en deelnemende kerken mogelijk waren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden