De verbouwde winkel van Wakkermans zal donderdag 24 oktober om 17.30 uur worden geopend door wethouder Ed Goossens. Receptie van 16.00 tot 20.00 uur.
De verbouwde winkel van Wakkermans zal donderdag 24 oktober om 17.30 uur worden geopend door wethouder Ed Goossens. Receptie van 16.00 tot 20.00 uur. (Foto: )

Heropening vernieuwde Wakkermans Elektro Beesd

De laatste weken is bij Wakkermans Elektro de gehele winkelruimte verbouwd. Al meer dan 80 jaar is Wakkermans een begrip in Beesd en omgeving. Helmoed Wakkermans is de derde generatie, die als witgoedspecialist de zaak aan de Voorstraat 24 in Beesd runt.

Cees Hoogteyling

Beesd – Het was Henk Wakkermans die in 1937 een pand huurde aan de Voorstraat. Bij een ingenieursbureau kreeg hij een gedegen opleiding als elektricien en behaalde diverse vakdiploma's. In 2015 nam Helmoed Wakkermans als derde generatie de zaak van zijn vader Hennie over.

Helmoed: "Om alles op een prettige manier te kunnen tonen was een verbouwing nodig. Je moet met de tijd mee. De veel gestelde vraag is tegenwoordig, of we ook inbouwapparaten verkopen. Daarvoor hebben we een grotere ruimte gereserveerd. Het geheel is erg overzichtelijk en het geeft veel rust." Wakkermans in Beesd is een begrip geworden om dat belangrijke zaken zoals; kennis, kwaliteit garantie en service bij Wakkermans nog altijd in het vaandel staat. Ze hebben een eigen service- en reparatiedienst. Plaatsen de apparatuur en gaan niet weg voor het werkt. Oude machines worden meegenomen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden