Ben jij de beste speurneus van Geldermalsen en omstreken?

Zit je in groep 8? Kom dan op woensdag 2 oktober naar de speurtocht in het brugklasgebouw van de Lingeborgh. Het wordt weer een fanatieke strijd. Het team dat het beste kan speuren wint.

Geldermalsen - In de loop van dit schooljaar wordt door leerlingen van groep 8 de keuze gemaakt voor het voortgezet onderwijs. Bij de Lingeborgh weten we maar al te goed dat het best een spannende en grote stap is om naar de middelbare school te gaan. Daarom heeft de Lingeborgh een speciaal Brugklasgebouw, waar leerlingen gedurende het eerste schooljaar kunnen wennen. Tijdens de speurtocht kunnen achtstegroepers al een keer op een speelse manier in het Brugklasgebouw rondlopen. De activiteit is niet zo zeer gericht op de schoolkeuze, maar vooral bedoeld om de drempel te verlagen.

Informatieavond

Als de leerlingen aan het speuren zijn, krijgen de ouder(s)/verzorger(s) een algemene presentatie over het onderwijs op de Lingeborgh. Aanmelden? Ga naar onze website www.lekenlinge.nl.

De speurtocht en algemene informatieavond vinden plaats op 2 oktober van 19.00 tot 20.30 uur bij de Lingeborgh in Geldermalsen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden