Anita Fitzgerald van Rabobank West Betuwe overhandigt nieuwe t-shirts aan Wim van Ooort (midden) en Sebastiaan Sewalt van Corsoclub Passewaaij.
Anita Fitzgerald van Rabobank West Betuwe overhandigt nieuwe t-shirts aan Wim van Ooort (midden) en Sebastiaan Sewalt van Corsoclub Passewaaij. (Foto: Rabobank)

Fruitcorso extra kleurrijk dankzij sponsors

Het Fruitcorso kleurt zaterdag weer oranje. Ruim 1600 t-shirts zijn uitgereikt aan wagenbouwers, mozaïekplakkers en deelnemers aan het Kindercorso. Rabobank West Betuwe en FruitMasters, beide al vele jaren sponsor van het Fruitcorso, zorgen ook dit jaar weer voor een extra kleurrijk tafereel bij de corso-activiteiten in Tiel.

Geldermalsen - De slogan op de achterkant van het t-shirt, ‘Een aandeel in Fruit!’ is voor iedereen duidelijk te linken met de sponsors. “We waarderen beiden de inzet en het enthousiasme van de vele vrijwilligers”, zegt Coen Kampschöer, manager Marketing & Communicatie van FruitMasters. “Samenwerken en dezelfde passie delen, leiden immers tot plezier en een mooie, gezamenlijke prestatie.” De t-shirts worden door de deelnemers al jaren met trots gedragen en dat zorgt er ook voor dat de vrijwilligers herkenbaar zijn tijdens Fruitcorso-activiteiten in Tiel. De t-shirts zijn dit jaar persoonlijk bezorgd bij de corsoclubs door medewerkers van Rabobank West Betuwe. “Zo kon er gelijk een blik worden geworpen op de corsowagens”, aldus Mohamed Saddiki van de Rabobank. “En het zag er veelbelovend uit. Natuurlijk moest er overal nog het nodige gebeuren, maar er was nog geen stress merkbaar.''

Meer berichten