De jeugd kan weer de eerste slagen op het ijs gaan maken
De jeugd kan weer de eerste slagen op het ijs gaan maken

Schaatsles voor de jeugd

Culemborg - Schaats en Skatevereniging Lek en Linge uit Culemborg organiseert ook deze winter weer jeugdschaatslessen op de overdekte kunstijsbaan in Utrecht voor kinderen uit de regio van ca 6 tot en met 12 jaar. Er wordt op zaterdagmiddag geschaatst van 16:25 uur tot 17:25 uur. Het schaatsseizoen loopt van 28 september tot begin maart.

Enthousiaste trainers en begeleiders staan klaar om de kinderen met een gevarieerd lesprogramma  op speelse wijze de schaatsbeginselen bij te brengen. Het plezier dat de kinderen in de sport beleven staat daarbij voorop! Er worden meerdere groepen gevormd, die naar schaatsvaardigheid worden ingedeeld. Naast schaatslessen zijn er ook verschillende leuke activiteiten, zoals de feestelijke mini-Elfstedentocht en aan het eind van het seizoen worden er schaatsproeven gedaan waarbij een diploma kan worden behaald.
Omdat de kinderen niet altijd van te voren weten of ze het echt leuk gaan vinden, kan er eerst een proefles worden gevolgd. Voor het vervoer wordt er gecarpoold. Meer informatie, ook over schaatsles voor 12+, is er te vinden op de website van de vereniging en ook kan daar worden ingeschreven, www.ssvlekenlinge.nl

Meer berichten