De tweede maandagavond groep. (foto: A.v.d.Koppel)
De tweede maandagavond groep. (foto: A.v.d.Koppel) (Foto: A.v.d.Koppel)

Woensdagavond fitgym in Geldermalsen

Terwijl de muziek klinkt kan je elke woensdagavond in Geldermalsen flink werken aan je conditie. Niet met toestellen, maar vrijwel alleen met behulp van je eigen lijf. Gewoon staand of liggend op een matje. Elke 6 tot 8 weken verandert het programma.

Geldermalsen - Elke les komt je hele lijf aan de beurt en is er extra aandacht voor de buikspieren. Daarnaast krijgt telkens een andere spiergroep gedurende een periode van 6 à 8 weken extra aandacht. De lessen worden gegeven door Cesar therapeute Natalie van Malssen.

Veel leden van Dyonamisch komen al jaren één of meerdere keren per week naar de gymzaal. Probeer het ook eens en kom een keer op proef! Deelname kost nog geen 15 euro per maand. Hiervoor kan je vier keer per week in Geldermalsen terecht. Op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in de gymzaal aan het Laageinde, maar ook op maandagavond van 18.30 tot 19.30 uur of van 19.30 tot 20.30 uur in deze gymzaal en op woensdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur in Sporthal De Randhorst aan de Randweg, ''waarna we nog even een kopje koffie drinken''.

Info bij Natalie van Malssen, email info@oefentherapievanmalssen.nl of tel. 06-10397749.

Meer berichten