Jubileum Spelweek Beesd bij ’t Wilgje in Buren was voor de kinderen een groot succes. Zo te zien waren droge kleren zeker nodig.            Foto William Hoogteyling
Jubileum Spelweek Beesd bij ’t Wilgje in Buren was voor de kinderen een groot succes. Zo te zien waren droge kleren zeker nodig. Foto William Hoogteyling (Foto: William Hoogteyling)

Jubileum 70 jaar Spelweek Beesd groots gevierd

Voor de jeugd van Beesd was het een week vol verrassingen en spanning. Afgelopen week werd door zo'n 160 kinderen deelgenomen aan de jubilerende 70-jarige Spelweek. Er was een programma samengesteld voor alle leeftijden. Door de groteren werd er zelfs een uitstapje gemaakt naar Buren.

Cees Hoogteyling

Beesd - Maandagmorgen werden de kinderen al vroeg ontvangen op het voetbalveld, waarna ze ook veelal vertoefden. Zelfs hebben veel kinderen er een nacht geslapen.

Joyce van Breemen: "Zo'n week mee te mogen regelen is geweldig. Natuurlijk ook blij als het er weer opzit en zeker dat alles dan goed is verlopen. We hebben een geweldig draagvlak. Bedrijven die dit sponseren. De vele vrijwilligers, veelal jongeren die vroeger als kind deelnamen. Zonder als die mensen lukt dit niet."

Er was voor een groep disco en playbackshow bij de Notenboom georganiseerd. Spannende tocht door het bos van Landgoed Mariën Waerdt. Een groep kon zich uitleven bij Buitensport 't Wilgje in Buren. De droge kleding die de kinderen bij zich hadden was voor velen zeker niet overbodig. Veel kinderen hebben een nacht op het voetbalveld geslapen. Er waren geen kinderen met heimwee. Deze week gaan de kinderen weer naar school.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden