Foto: Liesbeth Kaldenberg

Landgoedfair 2019 Mariënwaerdt

Beesd - Van 21 t/m 25 augustus organiseert Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt de 25e Landgoedfair en dat belooft een waar feest te worden.

Zoals ieder jaar kunt u uitgebreid winkelen bij de verschillende stands; ook zij pakken dit jaar extra uit met hun producten en speciale aanbiedingen. En natuurlijk kunt u genieten van hapjes en drankjes bij foodtrucks of op een terras, terwijl u luistert naar één van de vele muzikanten die de Landgoedfair opluisteren. Want bij een feestje hoort muziek. De sfeer komt er goed in met De Nijlpaarden, de Oranjeman, de party saxofonist, en 'Oscar draait plaatjes'. In het kader van het jubileum zet het landgoed op zaterdagavond tot 21.30 uur de bloemetjes buiten met een DJ en zanger. De entree voor deze feestavond bedraagt maar €5 en iedereen is welkom! Daarnaast kunt u kijken naar en meedoen met demonstraties, workshops en wedstrijden. Alle staan in het teken van het échte buitenleven. Wij noemen u alvast: voor de kleintjes een kinderboerderij, draaimolen, springkussen en zandtekenen, seasons fruittaart wedstrijd; neem op vrijdag een zelfgebakken fruittaart mee en lever deze in bij de kassa. U krijgt dan gratis entree en maakt kans op een mooie prijs van Seasons of van het landgoed, workshops barbecueën en een challenge op de Big Green Egg, feestelijke hoedendag op zondag, op zaterdag nét buiten het fairterrein de Dairy Fair; keuring van roodbonte en zwartbonte koeien en workshop karnemelk en boter maken, macramé, handlettering of eucalyptuskrans maken.

Demonstraties

Het demonstratieprogramma wisselt per dag. In elk geval zijn weer van de partij; de Hoofdstadaanspanning met prachtige koetsen, stoere Belgische trekpaarden met vliegend tapijt, de kunst van het schapendrijven met Australian Kelpies, en een spannende demonstratie met roofvogels; Jachtvereniging Soestdijk komt op zondagmiddag met paarden en een meute honden. Ter ere van deze jubileumfair wordt in de Landgoedkeuken het nieuwe Mariënwaerdt kookboek "De Landgoedkeuken" gelanceerd, met daarin recepten met ingrediënten van het land, uit de boomgaard en de moestuin. De boeken vindt u in de Landgoedwinkel met een introductiekorting en een gratis potje jubileumjam.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden