Foto: Wien v Driel de Jong

Tienjarig jubileum Nederlandse Hapkido Bond in Varik

De Nederlandse Hapkido Bond vierde in Varik haar 10 jarig jubileum. Dit Jubileum werd gevierd in Varik waar de NHB opgericht is door Martin Zingel 8e dan en Pierre van Bentum 5e dan. Dit werd gevierd met o.a. een zeskamp voor jong en oud op het voetbalveld van DSS’14.

Varik - Zo’n 150 leden o.a. vanuit de regio waren hierbij aanwezig en hadden een schitterende sportieve dag met veel luchtkussens en spelletjes waarbij prestatie niet belangrijk was. Natuurlijk was er ook gedacht met dit mooie weer aan een hapje en drankje/ijs voor iedereen. (o.a. frietkar)

Op zondag 7 juli werd er na afloop van het jubileum weekend in het dorpshuis te Varik de Nationale Hapkido zwarte band examens gehouden. Proficiat voor de geslaagde Vivian!

Daarna was er de grote eer dat de President van de Europese Hapkido Bond (IHC) Grootmeester Franz Josef Wolf uit Duitsland een seminar met traditionele Oosterse wapens verzorgde voor de gevorderde Hapkidoka’s. Hij werd geassisteerd door zijn assistente Karla Kalkhof. De NHB kan zeker terug kijken op een geslaagd weekend!

Natuurlijk willen we iedereen van harte bedanken die zich afgelopen 10 jaar ingezet hebben en zich nog steeds inzetten voor de NHB en om dit mooie evenement/weekend mogelijk te maken!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden