van links naar rechts: Noa, Thijmen, Niek, Bas en Fleur ontvangen hun welverdiende certificaat van de Music@Meteren-class
van links naar rechts: Noa, Thijmen, Niek, Bas en Fleur ontvangen hun welverdiende certificaat van de Music@Meteren-class (Foto: Ingrid Roberti)

Jonge muzikale talenten schitteren tijdens Kids in Concert

Met ‘Kids in Concert’ sloten de muzikanten van het jeugdorkest M-Tastic! en de leerlingen van Music@Meteren-class afgelopen dinsdagavond het muzikale seizoen af. De jonge talenten schitterden, onder leiding van dirigente Sylvie de Lyon, op het podium van het dorpshuis in Meteren.

Meteren - Aan het eind van de avond gingen de leerlingen van Music@Meteren-class met een welverdiende muziekcertificaat naar huis.

Noa, Thijmen, Niek, Bas en Fleur deden dit seizoen mee aan Music@Meteren-class. Dit is een muzikaal vormingsjaar om leerlingen van de basisschool kennis te laten maken met het gezamenlijk muziek maken en alle verschillende aspecten van muziek. In het nieuwe muzikale seizoen 2019/ 2020 wordt ook weer een Music@Meteren-class georganiseerd. De proefles is dinsdag 24 september 2019.

Meer informatie over de Music@Meteren-class en over het gehele opleidingstraject van leerlingen bij Muziekvereniging Meteren is vinden op www.muziekverenigingmeteren.nl en op de facebookpagina www.facebook.com/MuziekverenigingMeteren.

Meer berichten