Er werd naar hartenlust gezocht naar mooie en bijzondere planten. (Foto: Betuwefotograaf/Marinus de Keijzer)
Er werd naar hartenlust gezocht naar mooie en bijzondere planten. (Foto: Betuwefotograaf/Marinus de Keijzer) (Foto: )

Planten- en Boekenmarkt Neerijnen: 700 bezoekers

De weersvoorspellingen waren niet best, maar vertrouwend op het feit dat het plein bij Kasteel Neerijnen voldoende beschutting zou bieden tegen de wind en dat de meeste regen zou over drijven ging de zevende editie van de Planten- en Boekenmarkt Neerijnen, georganiseerd door Lions Rivierenland, zaterdagochtend 8 juni om 10.00 uur open.

Neerijnen - Al vrij snel was het er gezellig druk. Er werd naar hartenlust gesnuffeld tussen de boeken en gezocht naar mooie en bijzondere planten. Het aanbod van planten was weer uitgebreid door de grote variëteit aan kwekers, die allemaal met hun eigen specialiteit naar de markt waren gekomen.

Met een bezoekersaantal van rond de 700 en een mooie opbrengst kan de conclusie worden getrokken dat deze jaarlijks terugkerende markt inmiddels een behoorlijke bekendheid heeft gekregen. ''We kijken dan ook terug op een geslaagde, maar vooral gezellige dag.''

De opbrengst is weer bestemd voor het project "Dat SMAAKT" een voedingsvoorlichtingsprogramma in samenwerking met welzijn West Betuwe voor kinderen van de basisscholen in Rivierenland.

De achtste editie van de Planten- en Boekenmarkt Neerijnen is gepland op 13 juni 2020.

Meer berichten