VAVO academie ROC Rivor naar Geldermalsen

Deze zomer vindt er bij ROC Rivor een aantal verhuizingen plaats: de VAVO academie (versneld onderwijs) verhuist van Tiel naar Geldermalsen en de ICT-opleidingen verhuizen van Geldermalsen naar Tiel. Daarnaast zal ook Rivordiplomaroute zich in Geldermalsen vestigen.

Geldermalsen - Studenten van de VAVO academie en de ICT-opleidingen krijgen vanaf het nieuwe schooljaar les op de nieuwe locaties. In de zomervakantie wordt er het nodige verbouwd om na de zomer goed van start te kunnen gaan.

Reden voor verhuizing

De verhuizing van VAVO naar Oudenhof in Geldermalsen biedt veel nieuwe kansen voor de positionering van de VAVO academie in de regio. Coördinator Joffrey Spierings is er blij mee: “VAVO heeft straks een eigen pand waardoor het persoonlijke karakter van ons onderwijs nog meer benadrukt wordt. En door de centrale ligging kunnen we een bredere regio bedienen. Nu we naar Geldermalsen gaan, zijn we voor veel leerlingen toegankelijker.”
Door de ICT-opleidingen voortaan op de Bachstraat in Tiel te vestigen, kan de verbinding en samenwerking tussen de opleidingen Media en Vormgeving, Applicatieontwikkeling en ICT sneller worden gemaakt, en dat komt het onderwijs ten goede.

Kijk voor meer informatie op www.rocrivor.nl/vavo

Meer berichten