Ontwerp: Van Heeswijk Architecten.
Ontwerp: Van Heeswijk Architecten. (Foto: )

Publieksstem doorslaggevend

De Lingense Alliantie heeft vier architectenbureaus gevraagd om een schetsontwerp te maken voor de nieuwe entrees en reizigerstunnel van het station Geldermalsen.

Geldermalsen - De vier ontwerpen zijn 6 mei gepresenteerd aan de bewoners van Geldermalsen en de vakjury. De bewoners hebben op die avond hun voorkeur uitgesproken voor het ontwerp van Hans van Heeswijk architecten. Na beoordeling door de vakjury, is de conclusie dat Hans van Heeswijk architecten de hoogste totaalscore heeft gehaald en de opdracht krijgt.

Volgens de vakjury is het winnend ontwerp mooi opvallend en zelfverzekerd, het houten plafond in de tunnel voorkomt dat het allemaal te koel en zakelijk wordt.

Meer berichten