Van links naar rechts: Jasmijn Wigmans, Bertie Treffers, Hanneke Wellner
Van links naar rechts: Jasmijn Wigmans, Bertie Treffers, Hanneke Wellner (Foto: Anita van Mourik )

Vijf turnsters van Olympia Herwijnen in actie

Iris Wigmans (jeugd 2 F) kwam als eerste in actie. Zij begon haar wedstrijd op het toestel vloer. Hier heeft zij een nieuwe serie laten zien, die zij perfect uitvoerde.

Herwijnen - Op het toestel sprong heeft Iris een mooie wedstrijdsprong laten zien, deze werd beloond met 11,000 punten en een tweede plaats. Haar wedstrijd verliep erg goed. Dit was terug te zien in het eindklassement. Iris behaalde een negende plaats en stroomt door naar de districtsfinale.

Linde Duizer (junior F) turnde in de tweede wedstrijd. Linde kan goed springen, dit was al zichtbaar in de voorwedstrijden. Ook vandaag scoorde zij hoog op het toestel sprong. Helaas verliep brug niet zoals gepland. De concurrentie in haar niveau was groot en erg sterk. Linde mag trots zijn op haar behaalde resultaten.

Jasmijn Wigmans, Hanneke Wellner en Bertie Treffers (senior E) sloten deze dag af.
Jasmijn heeft strakke oefeningen laten zien. Op het toestel balk scoorde zij ondanks een foutje ruim binnen de top 10. Op het toestel vloer turnde Jasmijn een nieuwe serie, die zij erg strak uitvoerde. Jasmijn eindigde als tweede reserve voor de districtsfinale.
Hanneke Wellner turnde een goede wedstrijd. Zij liet een strakke vloeroefening zien. Ook op brug liet Hanneke een hele nette oefening zien, zij eindigde op dit toestel ruim binnen de top 10. Helaas moest zij een val van balk incasseren, waardoor zij als eerste reserve eindigde voor de districtsfinale.
Bertie Treffers turnde een nette wedstrijd. Zij begon haar wedstrijd op vloer. Op dit toestel pakte zij de eerste plaats. Ook op sprong scoorde Bertie hoog. Helaas sloot zij haar balkoefening af met een val. In het eindklassement eindigede Bertie als achtste en stroomt door naar de districtsfinale.

De trainsters van Olympia Herwijnen kijken terug op een geslaagde wedstrijd dag, met mooie resultaten. Tijdens de aankomende training worden de laatste puntjes op de i gezet voor de districtsfinale van 25 mei in Amsterdam.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden