Daisy Hol
Daisy Hol (Foto: Rudi Geelink)

Hailey de Wit Achterhoeks Kampioen Fietscross

Op zaterdag 4 mei is er weer een wedstrijd gefietst door de fietscrossers van FCV Geldermalsen in Doetinchem. De sportievelingen waren goed gestemd, ondanks het ongure weer.

Geldermalsen - Het was een lange, koude en natte dag, met af en toe een warm zonnetje tussendoor. Vandaag waren vooral alle tenten steeds gevuld geweest met toeschouwers en fietsers die op de vlucht gingen voor de regen. Sommigen hadden de pech dat er een plensbui viel, terwijl ze moesten fietsen. Helaas duurde de dag ook erg lang, omdat niet alles vlekkeloos verliep, aan het einde van de dag was dan ook iedereen moe en voldaan teruggekeerd naar huis met als eindresultaten: de 8 jarige Hailey de Wit Achterhoekskampioen. De 8 jarige Mika Maigret werd 5e in de finale. Dylano van Doesburg bij de 9 jarige 6e; Jayden Prins 12 jaar: 4e en bij de promotieklasse jeugd 5e; Corné Hoogakker 16-17 jaar: 5e; Amber Blom 10 jaar: 2e en Michelle Laponder 16 jr. e.o. 3e.

Zondag was er een BZC wedstrijd in Schijndel.Daar fietste Hailey de Wit wederom naar 1e plaats. Ook Dylano van Doesburg fietste in de open klasse 8-9 jaar naar een 1e plaats en in de eigen klasse werd hij 4e en Mika Maigretwerd in de eigen klasse 3e. Kyan Prins 11 jaar eigen klasse werd 5e en de 13- jarige Jayden Prins eigen klasse ook 5e .

Meer berichten