Foto:

Geslaagde kennismakingsavond verbonden partijen

Op 16 april leerden de gemeenteraad, burgemeester en wethouders en de verbonden partijen van de gemeente West Betuwe elkaar tijdens een kennismakingsavond beter kennen. De drukbezochte avond vond plaats in het multifunctionele gebouw De Pluk in Geldermalsen.

Geldermalsen - Tijdens de avond stelden de verschillende verbonden partijen zich voor in een korte pitch. Hierin vertelden de partijen onder andere wat ze doen en met welke actuele kwesties ze te maken hebben. Naast de verbonden partijen was ook het Waterschap Rivierenland vertegenwoordigd om de raad meer te vertellen over dijkversterkingsprojecten.

Voor en na de pitches was er gelegenheid om persoonlijk kennis met elkaar te maken tijdens een informatiemarkt. Elke verbonden partij had een eigen statafel aangekleed met folders en banners om zich te presenteren. Alle geïnteresseerden konden hier hun vragen stellen.

Een goede samenwerking tussen de gemeente West Betuwe en haar verbonden partijen is ontzettend belangrijk en een eerste stap hierin is elkaar kennen. Daarom stond deze avond in het teken van kennismaken met elkaar en dat is zeker gelukt.

Meer berichten